Misja

Misją Fundacji jest pomoc kobietom w przemianie, wspieranie w rozwoju świadomości, motywowanie oraz inspirowanie. Chcemy nauczyć kobiety czerpać bogactwo z własnego wnętrza, wspierać je i promować.

Ten dział Fundacji powstał z myślą o kobietach, o ich niespełnionych marzeniach i trudnościach, z którymi spotykają się w swoim codziennym życiu, a mimo to chcą czegoś więcej. Podziel się z nami swoimi troskami, a wspólnie poszukamy rozwiązań.

Cele i wartości

Fundacja to miejsce, w którym każda kobieta, niczym motyl ma szansę na przemianę w swoim życiu. Każda z nas przechodzi przez różne etapy i w każdym chce czuć się spełniona. Pod okiem doświadczonych specjalistek będziesz miała możliwość zdobyć umiejętności potrzebne do wprowadzenia tych zmian.

Fundacja powstała z myślą o kobietach, które nie radzą sobie z presją doskonałości kreowaną przez media, problemami i rosnącym tempem życia

Wiele z nas zmaga się z uzależnieniami behawioralnymi (od konkretnych czynności) takimi jak: uciekanie w pracę, korzystanie z Internetu, zakupy czy jedzenie. Ulga jest tylko chwilowa, a konsekwencje mogą być poważne. Powodów, dla których tak się dzieje może być mnóstwo. Popieramy też przedsiębiorczość kobiet i chcemy promować aktywne kobiety. Wychodzimy z założenia, że nasza siła tkwi w tym, że potrafimy przyznać się do własnych słabości. To będzie wspaniała podróż dla wszystkich, którzy zechcą razem z Fundacją Regiment w nią wyruszyć. Jest tylko jeden warunek, musisz chcieć spróbować!

o-nas-cele-zdjecie
o-nas-odkobiet-zdjecie

Nasze działania

Dziękujemy za wiadomość. Odpowiemy najszybciej jak to możliwe.

Nasi partnerzy