Aleksandra Sobańska

Artykuły tematyczne

W zespole zajmuję się tworzeniem treści o tematyce związków i relacji. Studiuję psychologię i kryminologię na Uniwersytecie w Londynie. Moja miłość i fascynacja psychologią zaczęła się już w gimnazjum kiedy to dołączyłam na dodatkowe zajęcia właśnie z psychologii.

Od zawsze byłam zafascynowana psychologią dziecięcą i tym jak ogromny wpływ mamy na te małe istotki. Jednak z czasem odkryłam coś jeszcze bardziej fascynującego a mianowicie kryminologię. Wkraczanie w głąb umysłów przestępców jest ekscytujące, ale wymaga często przekraczania własnych granic.

Dlaczego, więc zdecydowałam się na dołączenie do zespołu FR? Chciałabym wesprzeć inne kobiety, dać nadzieję na lepsze jutro, udowodnić jak bardzo wiele możemy znieść i pokazać, że wszystko ma swoje przyczyny. Umysł ludzki jest niezwykle ciekawy, dlatego też chciałabym podzielić się swoją wiedzą z innymi .

Każdy z Nas w swoim życiu doświadczył nie tylko szczęścia, ale również rozczarowania, niezrozumienia i smutku. W takim momencie najważniejsze jest wsparcie i dzięki swoim postom pragnę Wam to wsparcie podarować. Relacje i związki nie są przypadkową tematyką moich wpisów. Z własnego doświadczenia wiem jak trudne jest budowanie zdrowych i wartościowych relacji jednak wiem też, że jest na to przepis. I właśnie tą wiedzą chcę się z Wami podzielić.

Na co dzień pracuję w recepcji hotelowej oraz prowadzę zajęcia dla najmłodszych z tańca! Taniec to jest to co sprawia mi ogromną przyjemność a w połączeniu z uśmiechem tych małych bohaterów stało się moją pasją.

Mam ogromną nadzieję, że moje posty przypadną Wam do gustu.