Anna Domrzalska

Caoching; wsparcie psychoterapeutyczne

Zarówno prywatnie jak i zawodowo jestem wulkanem energii z wiecznym uśmiechem na twarzy. Pasjonatka sportowych motocykli, jazdy konnej, psychologii i Krav Magi.

Od 13-stu lat mieszkam w Anglii, gdzie ukończyłam Psychologie Sądową, a obecnie kształcę się na psychoterapeutkę. Moją przestrzeń dziele z synkiem i 2 psami.

Jestem także Coachem, pracuje głównie z kobietami jako Women’s Empowerment Coach i Cognitive Behaviour Coach. Moją praktykę opieram na solidnych fundamentach psychologii, empatii i doświadczeniu. Od 2018 roku prowadzę w Anglii projekt Zuch Dziewucha, którego celem jest zmotywować Polki na Wyspach do sięgania po więcej, do wykorzystania ich potencjału, do odważnego życia.

Uważam, że my kobiety jesteśmy w stanie osiągnąć wszystko, jesteśmy niesłychanie silne, odważne i nieustępliwe. Mamy w sobie całą gamę cech, pozwalających nam osiągać cele. Moją misją jest te cechy rozbudzić, pokazać kobietom, że życie jest fajne i że mogą je projektować jak im się podoba, bo szczęśliwego życia się nie szuka, tylko się je tworzy.